Boost kép
 

Instagram Követőszerzés
Szerezz több követőt az Instagram profilodra!

 
Boost kép

 

Kiemelt Instagram Követőszerzés

Csak teljesítményarányos Instagram követőszerzés
Költsége az elért eredményeken alapul
Az általunk kínált követők mind valós, magyar személyek
Cégeknek és magánszemélyeknek

Az Instagram az egyik legnépszerűbb social media alkalmazás, ahol ma már kötelező jelen lenni cégeknek és magánszemélyeknek is. Minél több követőd van, annál nagyobb az elérésed, és annál több emberhez jut el a tartalmad. A követők száma alapvetően meghatározza a profilod értékét!


Nálunk kizárólag teljesítményarányos Instagram követőszerzést kínálunk, ami azt jelenti, hogy nincs havi díj vagy fix költség - csak az elért eredményekért fizetsz! Minden új követő, amit hozunk az Instagram oldaladra, valós és magyar felhasználó. Ezzel a követővásárlás legjobb megoldását nyújtjuk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt!

 

Hogyan keletkeznek az új követők?

Kizárólagos kapcsolatok révén több tematikus és mém profil közreműködésével, valamint a legnépszerűbb nyereményjáték oldalakkal, több tízezer embert mozgatunk meg, akiket átirányítunk az oldaladra, hogy kövessenek! A résztvevőknek a játékban való részvételhez követniük kell az általunk meghatározott oldalakat, ideértve a te profilodat is! Ahogy növekszik a követők száma, úgy nő az oldalad látogatottsága és az értékesítés volumene is.

 

Like gyűjtés Instagrammon

Az Instagram követőszerzés mellé kiegészítésként ajánljuk a Like gyűjtés szolgáltatásunkat, amely segít abban, hogy profilod még professzionálisabb és vonzóbb legyen. A Like-ok és kommentek ugyanis jelentős hatással vannak az oldalad népszerűségére és hitelességére. Minél több Like érkezik a posztjaidra, annál nagyobb elérésre és jobb visszajelzésekre számíthatsz. Hiszen, ami sokaknak tetszik, az több ember figyelmét vonzza, és megerősíti a tartalmad minőségét.

Hogy működik?

Kizárólagos kapcsolatok révén a nagy követőbázisú Tematikus és Mém profiljaink segítségével Like-okat és nézettséget generálunk a profilodra. Számlázásunk az elért eredmények alapján történik, így csak az általunk hozott Like-okért kell fizetned. Emellett tevékenységünk során az oldalad látogatottsága is növekedni fog, így a Like-ok mellett a videók nézettsége és a kommentek száma is növekedni fog, ami még aktívabbá teszi az Instagram oldaladat.

Boost kép


Mit
kínálunk?

Instagram követők szerzése - növeld profilod legalább 500 valós magyar követővel
 

100% valós követők, gyors, eredményes - akár 1 hét alatt elérjük a célt

Kombó - tökéletes párosítás Instagram követők szerzése + Like gyűjtés

Rendszer kép

Mit garantálunk?

A Követőszerzés Működése

A rendszerünk felépítése:
Megrendelőlapot küldünk, ahol tetszés szerint megadhatod hány követőt és/vagy Like-ot szeretnél vásárolni. 
Választhatsz csak Követőszerzést vagy csak Like gyűjtést is, de ajánljuk a két szolgáltatás együttes igénybevételét a jobb eredmények elérése miatt. 
A megadott követőszámot és Like számot rövid időn belül elérjük, pl: 1000 követő elérése kb. 1 hét 
A hozott követők és Likeok megjelennek az oldaladon, utána már csak rajtad múlik, hogy mit fogsz kihozni a megnövekedett figyelemből. 
Megrendelőlapot küldünk, ahol tetszés szerint megadhatod hány követőt és/vagy Like-ot szeretnél vásárolni. 
Választhatsz csak Követőszerzést vagy csak Like gyűjtést is, de ajánljuk a két szolgáltatás együttes igénybevételét a jobb eredmények elérése miatt. 
A megadott követőszámot és Like számot rövid időn belül elérjük, pl: 1000 követő elérése kb. 1 hét 
A hozott követők és Likeok megjelennek az oldaladon, utána már csak rajtad múlik, hogy mit fogsz kihozni a megnövekedett figyelemből. 
 

A LEGJOBB MEGOLDÁS!

Árajánlataink

Kiemelt Követőszerzés

44 Ft / követő

(+ ÁFA)

  • Garantált: Fizess a szolgáltatásteljesítés után, ha elértük a megadott mennyiséget
  • Kontroll: a kampány alatt elért valós növekedés alapján számlázunk a lezárást követően
  • Biztonság: Csak a hozott eredmények alapján árazunk!

Like Gyűjtés

24 Ft / like

(+ ÁFA)

  • Új Like-ok: a kampány alatt elért valós növekedés alapján számlázunk a lezárást követően
  • Csak a hozott eredmények alapján árazunk!

Vélemények

Rólunk mondták

Budapestparty véleménye
Idézőjel

"A Budapest Party Service Instagram oldala kapcsán dolgoztunk az Innowa-val és maximálisan elégedettek voltunk az Instagram Követőszerző kampányunk eredményével. Szuper ügyfélkezelés, biztonságos működés és jó közönség, amit hozott nekünk a kampány. Jó szívvel ajánljuk Domonkost és csapatát!"

Madák Noémi

Marketingvezető

Budapest Party Service Kft.

Publicity
Idézőjel

"Kevesebb, mint 50 Ft-ból van +1 Instagram követőnk! Nagyobb ügyfeleknél jelentős imidzs szempontjából is, hogy megfelelő volumenű legyen a követőbázis. Valljuk be, hogy a Megbízónak is nagyon számít a követőszám nagysága, hiszen számára ez egy fontos visszacsatolás. Aki hirdet, az tudja, hogy a Kiemelt követőszerzés a legköltséghatékonyabb módja a követők növelésének, amely sem saját hirdetéssel, sem más, akár szabálytalan nyereményjátékkal nem érhető el."

Fehér Debóra

Publicity Kommunikációs Ügynökség

Waio
Idézőjel

"A Követőszerzés és Like gyűjtés több hónapja fut a WaioHair profilján, stabilan, megbízhatóan növekszik a követőtáborunk és egyre több érdeklődőt szerzünk Instagramról is ,ami nagyon fontos egy luxus hajszalon esetében!"

Szécsényi Violetta

Waio Hair Trade Kft.

Neizer
Idézőjel

"Több cégem követőbázisának építésében is segít az Innowa Kiemelt követőszerzése, tetszik a csapat rugalmassága, hogy amikor fel kéne pörgetnem az oldalaimat, csak szólok nekik és rövid időn belül elérem a kívánt célt és hatékonyabban is tudok rájuk hirdetni!"

Neizer Ágnes

Akikkel együtt fogsz dolgozni a együttműködés során

Molnár András

Instagram szakértő

Andris felel az Instagram követőszerzésért és a like-ok folytonos növekedésért. Figyeli az aktuális trendeket és mindig naprakész az Instagram világában.

Referenciák

Eddigi munkáink

Referencia linkek

Megértettem
Az oldal sütiket használ, a további használattal engedélyezed a sütiketBővebb info