Boost kép
 

Instagram Követőszerzés
Szerezz több követőt az Instagram profilodra!

 
Boost kép

 

Kiemelt követőszerzés

Csak teljesítményarányos Instagram követőszerzés
Költsége az elért eredményeken alapul
Az általunk kínált követők mind valós, magyar személyek
Cégeknek és magánszemélyeknek

Az Instagram az egyik legnépszerűbb social media alkalmazás, ahol ma már kötelező jelen lenni cégeknek és magánszemélyeknek is. Minél több követőd van, annál népszerűbbek lesznek a posztjaid, annál több embert érsz el és bírsz valamilyen aktivitásra. Gondolj bele hány követővel tudod terméked, szolgáltatásod vagy magad megismertetni. A követő érték!


Elsőként nálunk elérhető a csak teljesítményarányos Instagram követőszerzés, ami azt jelenti hogy nincs havidíj és fix költség, csak az elért eredményeken alapul! Tehát amennyi új követőt hozunk Instagram oldaladra, annyit fizetsz! Az általunk kínált követők mind valós, magyar személyek. A követővásárlás legjobb megoldását kínáljuk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt!

 

Hogyan keletkeznek az új követők?

Több nagy követbázisú Tematikus és Mém profil segítségével, valamint a legnagyobb Nyereményjáték oldalakkal több tízezer embert tudunk megmozgatni folyamatosan, akiket átterülünk az oldaladra, hogy kövessenek be! A játékban és sorsolásban résztvenni akaró játékosoknak követniük kell a mi általunk meghatározott oldalakat, vagyis a Te profilod is! A követők gyarapodásával párhuzamosan nő az oldalad látogatottsága, és az értékesítésed volumene is.

 

Like gyűjtés

Like gyűjtő megoldásunk validálja posztjaid minőségét. Az általunk kínált Likeok mind valós, magyar személyektől származnak, vagyis nem külföldi like vásárlásról van szó. 

Az Instagram követőszerzés mellé kiegészítésként ajánljuk Like gyűjtő megoldásunk, hogy profilodon a sok követőn túl Like-ok, kommentek is megjelenjenek. A követőszám érték, de fontos, hogy oldalad profizmust tükrözzön, amit a Like számok nagyban befolyásolnak. Minél több a Like, annál népszerűbb lesz a poszt, vagyis több embert ér el és validálja posztjaid minőségét. Elvégre is, ami sokaknak tetszik, az nagyobb nézettséget generál. Az általunk kínált Likeok mind valós, magyar személyektől származnak, vagyis nem külföldi like vásárlásról van szó. 

 

Hogy működik?

A nagy követbázisú Tematikus és Mém profiljaink segítségével Like-okat és nézettséget generálunk a profilodra. A hozott eredmények alapján számlázunk, tehát amennyi Likeot hozunk az alapján számolunk. Tevékenységünk során a profilod látogatottsága is megnövekszik, tehát a Likeok mellett a videók nézettsége és a komment száma is növekedni fog, hogy minél aktívabb legyen az Instagram oldal. 

Boost kép
 

 

  • Instagram követők szerzése - növeld profilod legalább 500 valós magyar követővel
  • 100 % valós követők - nem fake, robot által generált oldalak
  • Gyors, eredményes - akár 1 hét alatt elérjük a célt
  • Like gyűjtés, hogy a követők mellett több száz like is legyen posztjaidon
  • Kombó - tökéletes párosítás Instagram követők szerzése + Like gyűjtés

 

 

 

 
Rendszer kép

Mit garantálunk?

A Követőszerzés Működése

A rendszerünk felépítése:
Megrendelőlapot küldünk, ahol tetszés szerint megadhatod hány követőt és/vagy Like-ot szeretnél vásárolni. 
Választhatsz csak Követőszerzést vagy csak Like gyűjtést is, de ajánljuk a két szolgáltatás együttes igénybevételét a jobb eredmények elérése miatt. 
A megadott követőszámot és Like számot rövid időn belül elérjük, pl: 1000 követő elérése kb. 1 hét 
A hozott követők és Likeok megjelennek az oldaladon, utána már csak rajtad múlik, hogy mit fogsz kihozni a megnövekedett figyelemből. 
Megrendelőlapot küldünk, ahol tetszés szerint megadhatod hány követőt és/vagy Like-ot szeretnél vásárolni. 
Választhatsz csak Követőszerzést vagy csak Like gyűjtést is, de ajánljuk a két szolgáltatás együttes igénybevételét a jobb eredmények elérése miatt. 
A megadott követőszámot és Like számot rövid időn belül elérjük, pl: 1000 követő elérése kb. 1 hét 
A hozott követők és Likeok megjelennek az oldaladon, utána már csak rajtad múlik, hogy mit fogsz kihozni a megnövekedett figyelemből. 
 

A LEGJOBB MEGOLDÁS!

Árajánlataink

Kiemelt Követőszerzés

44 Ft / követő

(+ ÁFA)

  • Garantált: Fizess a szolgáltatásteljesítés után, ha elértük a megadott mennyiséget
  • Kontroll: a kampány alatt elért valós növekedés alapján számlázunk a lezárást követően
  • Biztonság: Csak a hozott eredmények alapján árazunk!

Like Gyűjtés

24 Ft / like

(+ ÁFA)

  • Új Like-ok: a kampány alatt elért valós növekedés alapján számlázunk a lezárást követően
  • Csak a hozott eredmények alapján árazunk!

Vélemények

Rólunk mondták

Budapestparty véleménye
Idézőjel

"A Budapest Party Service Instagram oldala kapcsán dolgoztunk az Innowa-val és maximálisan elégedettek voltunk az Instagram Követőszerző kampányunk eredményével. Szuper ügyfélkezelés, biztonságos működés és jó közönség, amit hozott nekünk a kampány. Jó szívvel ajánljuk Domonkost és csapatát!"

Madák Noémi

Marketingvezető

Budapest Party Service Kft.

Publicity
Idézőjel

"Kevesebb, mint 50 Ft-ból van +1 Instagram követőnk! Nagyobb ügyfeleknél jelentős imidzs szempontjából is, hogy megfelelő volumenű legyen a követőbázis. Valljuk be, hogy a Megbízónak is nagyon számít a követőszám nagysága, hiszen számára ez egy fontos visszacsatolás. Aki hirdet, az tudja, hogy a Kiemelt követőszerzés a legköltséghatékonyabb módja a követők növelésének, amely sem saját hirdetéssel, sem más, akár szabálytalan nyereményjátékkal nem érhető el."

Fehér Debóra

Publicity Kommunikációs Ügynökség

Waio
Idézőjel

"A Követőszerzés és Like gyűjtés több hónapja fut a WaioHair profilján, stabilan, megbízhatóan növekszik a követőtáborunk és egyre több érdeklődőt szerzünk Instagramról is ,ami nagyon fontos egy luxus hajszalon esetében!"

Szécsényi Violetta

Waio Hair Trade Kft.

Neizer
Idézőjel

"Több cégem követőbázisának építésében is segít az Innowa Kiemelt követőszerzése, tetszik a csapat rugalmassága, hogy amikor fel kéne pörgetnem az oldalaimat, csak szólok nekik és rövid időn belül elérem a kívánt célt és hatékonyabban is tudok rájuk hirdetni!"

Neizer Ágnes

Referenciák

Eddigi munkáink

Referencia linkek

Megértettem
Az oldal sütiket használ, a további használattal engedélyezed a sütiketBővebb info