Instagram Követőgyűjtés
Szerezz több követőt az Instagram profilodra!

 

Boost Követőgyűjtés

Az Instagram az egyik legnépszerűbb social media alkalmazás, ahol ma már kötelező jelen lenni cégeknek és magánszemélyeknek is. Minél több követőd van, annál népszerűbbek lesznek a posztjaid, annál több embert érsz el és bírsz valamilyen aktivitásra. Gondolj bele hány követővel tudod terméked, szolgáltatásod vagy magad megismertetni. A követő érték!


A Instagram Követőgyűjtéshez egy saját fejlesztésű algoritmust használunk, ami valós aktivitás által segít megtöbbszörözni az Instagram profilod követőtáborát aktív és releváns követőkkel. A kampány során piackutatást végzünk, hogy személyreszabottan kiválasszuk milyen hasonló profilok követőtáborában található meg a leginkább a célközönséged. A kiválasztott profilok követőtáborát az algoritmus elkezdi egyesével bekövetni és az értesítések hatására a bekövetettek egy része átkattint a profilodra. Amennyiben érdekesnek találja a profilod tartalmát, akkor visszakövet és máris szereztél egy új követőt!

Boost kép
Boost kép

 

Kiemelt követőgyűjtés

Elsőként nálunk elérhető a csak teljesítményarányos Instagram követőgyűjtés, ami azt jelenti hogy nincs havidíja és fix költsége, csak az elért eredményeket alapul! Tehát amennyi új követőt szerzünk, annyit fizetsz! Az általunk kínált követők mind valós, magyar követők.

 

Hogyan keletkeznek az új követők?

Több nagy követbázisú Tematikus és Mém profil segítségével, valamint a legnagyobb Nyereményjáték oldalakkal több tízezer embert tudunk megmozgatni folyamatosan, akik játszanak az értékes nyereményekért! A sorsolásban résztvenni akaró játékosoknak követniük kell a mi általunk meghatározott oldalakat, vagyis a Te vállalkozásodat is! A követők gyarapodásával párhuzamosan nő az oldalad látogatottsága, és az értékesítésed volumene is.

Rendszer kép

Mit garantálunk?

A Rendszer Működése

Az algoritmus felépítése:
Megkeressük, hogy mi vagy ki iránt érdeklődnek a potenciális ügyfeleid. Pl: Kulcsszó vagy Instagram Profil
Az általunk leszűrt közösséget megkeressük, egy követés vagy egy like formájában.
Ha a megkeresett profilok érdekesnek találják az oldalad, terméked, szolgáltatásod, akkor máris szereztél egy új követőt, aki ezután látni fogja a friss posztjaidat, vagy éppen tovább kattint weboldaladra.
Máris létrejött a kapcsolat, posztjaid meg fognak jelenni hírfolyamjában, utána már csak rajtad múlik, hogy mit fogsz kihozni ebből a kapcsolatból.
 

A LEGJOBB MEGOLDÁS!

Árajánlatunk

Instagram Követőgyűjtés

20.000 Ft

(+ ÁFA)

  • Garantált: Fizess a szolgáltatásteljesítés után, ha elértük az 500 új követőt
  • Kontroll: Folyamatosan monitorozzuk a beállított profilok hatékonyságát
  • Biztonság: Az algoritmus figyeli és betartja az Instagram limiteket, ezáltal biztonságos és megbízható működést garantál

Kiemelt követőgyűjtés

40 Ft / követő

(+ ÁFA)

  • Új követők: a kampány alatt elért valós növekedés alapján számlázunk a lezárást követően
  • Csak a hozott eredmények alapján árazunk!

Vélemények

Rólunk mondták

Budapestparty véleménye
Idézőjel

"A Budapest Party Service Instagram oldala kapcsán dolgoztunk az Innowa-val és maximálisan elégedettek voltunk az Instagram Boost kampányunk eredményével. Szuper ügyfélkezelés, biztonságos algoritmus és jó közönség, amit hozott nekünk a kampány. Jó szívvel ajánljuk Domonkost és csapatát!"

Madák Noémi

Marketingvezető

Budapest Party Service Kft.

Publicity
Idézőjel

"Kevesebb, mint 40 Ft-ból van +1 Instagram követőnk! Nagyobb ügyfeleknél jelentős imidzs szempontjából is, hogy megfelelő volumenű legyen a követőbázis. Valljuk be, hogy a Megbízónak is nagyon számít a követőszám nagysága, hiszen számára ez egy fontos visszacsatolás. Aki hirdet, az tudja, hogy a Boost a legköltséghatékonyabb módja a követők növelésének, amely sem saját hirdetéssel, sem más, akár szabálytalan nyereményjátékkal nem érhető el."

Fehér Debóra

Publicity Kommunikációs Ügynökség

Waio
Idézőjel

"Az algoritmus több hónapja fut a WaioHair profilján, stabilan, megbízhatóan növekszik a követőtáborunk és egyre több érdeklődőt szerzünk Instagramról is ,ami nagyon fontos egy luxus hajszalon esetében!"

Szécsényi Violetta

Waio Hair Trade Kft.

Neizer
Idézőjel

"Több cégem követőbázisának építésében is segít az Innowa Kiemelt követőgyűjtés, tetszik a csapat rugalmassága, hogy amikor fel kéne pörgetnem az oldalaimat, csak szólok nekik és rövid időn belül elérem a kívánt célt és hatékonyabban is tudok rájuk hirdetni!"

Neizer Ágnes

Megértettem
Az oldal sütiket használ, a további használattal engedélyezed a sütiketBővebb info