Csapatunk

 

Imreh Domonkos - 
Ügyvezető

Ügyvezetőként nem csupán a csapat összefogása a feladata, hanem aktívan részt vesz a napi folyamatokban és kapcsolatot tart az ügyfeleinkkel. Elsődleges célja a kiemelt minőség biztosítása és a cégünk folyamatos fejlődése.

Polgár Ildikó -
Influencer marketing kampány koordinátor

Ildikó feladata az influencer kampányok koordinálása és felügyelete. Szoros kapcsolatot tart az influencereinkkel, hogy minden kampányunk az elvárásoknak megfelelően teljesüljön.

Molnár András -
Instagram szakértő

Andris felel az Instagram követőszerzésért és a like-ok folytonos növekedésért. Figyeli az aktuális trendeket és mindig naprakész az Instagram világában.

Tóth Nárcisz-
Tartalomkezelő

Nárcisz erőssége a tartalomgyártás és a szövegírás, a kezelt profilokat újragondolja és munkájával egy magasabb minőséget biztosít. Fotósként tartalmak előállításában is segít valamint folyamatosan fejleszti hirdetéskezelési tudását.

Balázs Barbara - 
Tartalomkezelő

Barbi rendkívül pörgős és ügyfélbarát megközelitéssel dolgozik ügyfelenkkel szoros kapcsolatban. Nagyon jó kommunikációs képessége, folyamatos új ötletei és ügynökségi tapasztalata elengedhetetlen munkája során. Mindig pozitív kisugárzása az együttműködéseinkre is jó hatással van.

Szombathelyi Ádám - 
Videó szakmai vezető

Ádám egy teljes videós csapatos irányít, hogy mindig a legaktuálisabb trendeknek megfelelő anyagokat tudjunk gyártani ügyfeleink részére. Nem csupán ismeri a szakma fortélyait, ügyfeleinkkel is rendkívül jól megértik egymást.

Koncz Lórant - 
PR Sajtómarketing felelős

Lóri nem ismer lehetetlent ha sajtócikkek írásáról és megjelenítéséről van szó. Rövid határidőre rendkivül pontosan és hatékonyan dolgozik, hogy minél több sajtómegjelenést tudjunk biztosítani ügyfeleink számára.

Gréczi Gergely - 
Webfejlesztő és programozó

Gergely több éve fejleszt weboldalakat, egyedi fejlesztésű oldalaktól kezdve, az egyszerűbb Wordpress típusú oldalakig. Tudása jóval nagyobb mint egy átlagos webfejlesztőé, rendkívül kreatív, problémamegoldó képessége sokat segít munkáink során.

Czakó Tünde - 
PPC szakértő

Tünde és csapata számos megrendelőnk Google Ads profiljait menedzseli napi szinten, a leghatékonyabb eredmények és a minél olcsóbb konverziók érdekében. Szakmai tapasztalata nagy segítség a hirdetések optimalizálásában.

Bodnár Péter - 
SEO szakértő

Peti évtizedes tudása és gyakorlata által valódi eredményeket tudunk elérni SEO területen, egyedi teljesítményarányos rendszerünkben az ő tudását fizeti meg az ügyfél.

Jilly Krisztina - 
Online marketing szakértő

Kriszti számos területen segíti a munkánkat, folyamatosan bővülő tudásával csapatuk hasznos tagja. Kapcsolatrendszere és a médiában megszerzett tapasztalata által számos kampányunkat kezeli.

Kovács Kevin - 
Tiktok menedzser

Kevin rendkívül rugalmas és ügyfélbarát megközelitéssel dolgozik ügyfelenkkel szoros kapcsolatban. Jó kommunikációs képessége, ötleti és precizitása elengedhetetlen munkája során, akár Tiktok oldalak kezeléséről akár videózásról van szó.