Boost
Szerezz több követőt az Instagram profilodra!

Építs Közösséget Könnyen, És Gyorsan

A Boost egy saját fejlesztésű követőgyüjtő algoritmus, ami valós aktivitás által segít megtöbbszörözni az Instagram profilod követőtáborát aktív és releváns követőkkel.


A kampány során piackutatást végzünk, hogy személyreszabottan kiválasszuk milyen hasonló profilok követőtáborában található meg a leginkább a célközönséged. A kiválasztott profilok követőtáborát az algoritmus elkezdi egyesével bekövetni és az értesítések hatására a bekövetettek egy része átkattint a profilodra. Amennyiben érdekesnek találja a profilod tartalmát, akkor visszakövet és máris szereztél egy új követőt!

Boost kép
Rendszer kép

Mit garantálunk?

A Rendszer Működése

Az algoritmus felépítése:
Megkeressük, hogy mi vagy ki iránt érdeklődnek a potenciális ügyfeleid. Pl: Kulcsszó vagy Instagram Profil
Az általunk leszűrt közösséget megkeressük, egy követés vagy egy like formájában.
Ha a megkeresett profilok érdekesnek találják az oldalad, terméked, szolgáltatásod, akkor máris szereztél egy új követőt, aki ezután látni fogja a friss posztjaidat, vagy éppen tovább kattint weboldaladra.
Máris létrejött a kapcsolat, posztjaid meg fognak jelenni hírfolyamjában, utána már csak rajtad múlik, hogy mit fogsz kihozni ebből a kapcsolatból.

A LEGJOBB MEGOLDÁS!

Árajánlatunk

Ár

20.000 Ft

(Nettó)

  • Garantált: Fizess a szolgáltatásteljesítés után, ha elértük az 500 új követőt
  • Kontroll: Folyamatosan monitorozzuk a beállított profilok hatékonyságát
  • Biztonság: Az algoritmus figyeli és betartja az Instagram limiteket, ezáltal biztonságos és megbízható működést garantál

Vélemények

Rólunk mondták

Budapestparty véleménye
Idézőjel

"A Budapest Party Service Instagram oldala kapcsán dolgoztunk az Innowa-val és maximálisan elégedettek voltunk az Instagram Boost kampányunk eredményével. Szuper ügyfélkezelés, biztonságos algoritmus és jó közönség, amit hozott nekünk a kampány. Jó szívvel ajánljuk Domonkost és csapatát!"

Madák Noémi

Marketingvezető

Budapest Party Service Kft.

Publicity
Idézőjel

"Kevesebb, mint 40 Ft-ból van +1 Instagram követőnk! Nagyobb ügyfeleknél jelentős imidzs szempontjából is, hogy megfelelő volumenű legyen a követőbázis. Valljuk be, hogy a Megbízónak is nagyon számít a követőszám nagysága, hiszen számára ez egy fontos visszacsatolás. Aki hirdet, az tudja, hogy a Boost a legköltséghatékonyabb módja a követők növelésének, amely sem saját hirdetéssel, sem más, akár szabálytalan nyereményjátékkal nem érhető el."

Fehér Debóra

Publicity Kommunikációs Ügynökség

Waio
Idézőjel

"Az algoritmus több hónapja fut a WaioHair profilján, stabilan, megbízhatóan növekszik a követőtáborunk és egyre több érdeklődőt szerzünk Instagramról is ,ami nagyon fontos egy luxus hajszalon esetében!"

Szécsényi Violetta

Waio Hair Trade Kft.