TikTok marketing

Tudtad, hogy a TikTok több mint 1 milliárd aktív felhasználóval rendelkező platform? Valamint, hogy egy felhasználó átlagosan napi 52 percet is képes elidőzni az alkalmazásban? Ez rengeteg idő, vállalkozóként hiba lenne elsiklani a benne rejlő lehetőségekben!

Építsd fel márkádat a TikTok által, tarts lépést a 21. század egyik legpotenciálisabb értékesítési platformjával. Kezd el most!

A kérdés már csak az, hogy vállalkozóként miként tudsz ebből profitálni? Hogyan tudod elérni, hogy ebből az 52 percből, akár 2-3 percet azzal töltsenek a felhasználók, hogy a terméked/szolgáltatásod ismerjék meg?

A TikTok a közösségi média „üdvöskéje” olyan gyorsan nő, hogy alig lehet lépést tartani vele. Teljes körű TikTok Tartalomgyártás és Management szolgáltatásunk ezen célközönség felkutatásában és megtartásában nyújt segítséget!

De előtte, miért töltünk egyre több időt a TikTok-on és hogyan működik az algoritmus?

A TikTok algoritmusa erősen személyre szabott, ahol a felhasználók interakcióba lépnek, kommentálnak, és olyan tartalmakat találnak, amelyek látszólag nekik készültek. Amikor egy TikTok videót közzétesznek, az egy korlátozott csoportnak a „Neked” részben jelenik meg, akik az előzményeik alapján leginkább érintettek.

Ha ezek az emberek lájkok, megosztások vagy az átlagánál magasabb megtekintési idő révén elkötelezettséget váltanak ki, az algoritmus megmutatja azt, a hasonló érdeklődésű felhasználóknak. A folyamat ismétlődik, és ha a pozitív visszajelzések folytatódnak, a videó vírusként terjedhet. Ha a kezdeti tesztcsoport nem hoz létre nagy elkötelezettséget, a TikTok egyre kevesebb felhasználónak fog megjelenni. Olyan ez, mint egy szavazási rendszer, amely újra és újra megismétlődik, amíg az értékek nem csökkennek.

A tökéletes marketingstratégiában rejlik minden!

Az utóbbi időben egyre több marketinges összpontosít arra, hogy egyedi és menő tartalmat hozzon létre a TikTokon. Ez azonban nem biztos, hogy elegendő az előfizetők számának növeléséhez. Ahhoz, hogy megtekintéseket és kedveléseket kapj a TikTokon ismerned kell azokat a technikákat, amelyek segítenek elérni ezeket az eredményeket.

Csapatunk a stratégiától kezdve a tartalomkészítésen, a közösségmenedzsmenten és az elemzésen keresztül mindent kezel annak érdekében, hogy a te márkád az emberek fejében maradjon, így tartalma vírusossá váljon.

Miért mondj IGEN-t a TikTokra?

  • Több millió felhasználó elé tárhatod márkádat.
  • Lehetőség, hogy diverzifikáld marketingstratégiádat, miközben az ügyfelek új generációjára összpontosítasz.
  • Olyan eszközöket kínál kreatív stúdiójában, amelyek lehetővé teszik a meglévő tartalom újrafelhasználását a hirdetésekben.
  • Az alkalmazásban más hatékony eszközöket is lehet használni, például AR-effektusokat, átmeneteket, szűrőket és szöveget stb.

Ne feled, hogy a Tiktok újraírta a játékszabályokat, hogy miként viszonyulunk a közösségi médiához!

A folyamatosan növekvő felhasználók nagy száma, de a versenytársak (még) viszonylag kis számának köszönhetően minden vállalkozás számára fontos platformmá vált. Ha úgy gondolod, hogy a több millió felhasználó közül legalább egy kis része a te célközönséged, a TikTok azt az előnyt nyújthatja, amely minden vállalkozó álma!

Azonban a kívánt eredmény eléréséhez árnyalt és körültekintő megközelítésre van szükség, ami sokkal komplexebb, de ne aggódj – ebben is tudunk segíteni!

Ügyfeleink részére olyan szolgáltatások széles skáláját állítottuk össze, amelyek hozzájárulnak egy vállalkozás fenntartásához, még a nehéz időkben is, ezek a következőek:

  • TikTok menedzsement – Ahhoz, hogy olyan profilt tudjunk kialakítani, amely vonzza a felhasználókat, megfelelően optimalizálni kell. Ez az első dolog, amit tehetünk érted!
  • TikTok marketing – Kulcsfontosságú eleme a közösségi média stratégiájának, helyes kivitelezéssel növelheted a márka láthatóságát. A profil és a közzétett tartalom folyamatos optimalizálása érdekében adminisztráljuk a fiókot és nyomon követjük a felhasználói reakciókat.
  • TikTok oldal létrehozása, Bio szerkesztése, poszt szövegezése – Segítünk létrehozni és optimalizálni TikTok-fiókodat, valamint megtervezni a tartalmat, és következetesen közzétenni a platformon a látható növekedés érdekében. Sőt, mindig valós adatokkal alátámasztott mérhető eredményeket fogunk mutatni.
  • Videógyártás, videóvágás, effektek alárakása (UHD és 4K minőség) – A létrehozott tartalomnak összhangban kell lennie a marketingstratégiában meghatározott céllal. Ezen elemek alapján felállítjuk a TikTok tartalmi stratégiáját, amely felvázolja a videók irányát, maximalizálva az eredményeket. Így releváns videótartalmat készítünk üzleti profilodhoz, és az aktívan elkötelezett közönség igényeihez igazodva.

Vonzó és kreatív tartalom létrehozásával dinamikus és folyamatosan növekvő közösséggé fejlesztheted vállalkozásodat.

  • TikTok hirdetések – Magyarországon többféle fizetett kampány létezik a TikTokon, a vállalkozások igényeitől függően. Legyen szó akár a forgalom maximalizálására, a konverziók növelésére vagy a nézettség növelésére irányuló kampányról, mindegyikben tudunk segíteni!

Ha pedig nem tudod, melyik kampánytípus lenne a legmegfelelőbb, tanácsot adunk a marketingstratégiai céljainak elérését segítő legjobb megoldás kiválasztásában.

További kérdésed van a TikTok marketing és menedzsmenttel kapcsolatosan? Keresd szakértő csapatunkat, együtt népszerűvé tesszük márkádat/szolgáltatásodat!

AJÁNLATKÉRÉS! 

Megértettem
Az oldal sütiket használ, a további használattal engedélyezed a sütiketBővebb info