PR cikkek írása és Sajtómarketing a gyakorlatban - valódi példák által 

 

Napjainkban számos online marketing ügynökség kinál sajtómarketing szolgáltatást, ám sokszor mégsem azt kapja az érdeklődő, amire számított. Bemutatjuk nálunk, az Innowa Marketingnél hogyan is működnek a sajtó és PR cikkek irása, megjelentetése. 

Szolgáltatás leirás: 

Közlésre kész cikkekkel, interjúkkal olyan értékes és releváns tartalmat állítunk elő, ami nem csak hitelessé teszi az ügyfeleinket, de:

  • növeli a márkaismertséget és a hosszútávú lojalitást
  • hozzájárul az eladási számok növekedéséhez
  • növeli a konvertáló látogatók arányát, javítja az elfogadottságot, a termék vagy szolgáltatás iránti bizalmat és az érdeklődést

Több mint 2000 aktív média kapcsolattal (online, offline, TV, rádió) rendelkezünk és a tartós üzleti viszonyra való tekintettel nagyon kedvező áron tudunk minőségi, lektorált, sokszorosított média megjelenést biztosítani ügyfeleink számára, ami teljes mértékben személyre szabott.

Folyamatleírás:

A megbízást követően delegálunk egy újságírót (közel 20 újságíróval dolgozunk), aki interjút készít. Utána egy PR cikké alakítja, amit visszaküldünk módosításra vagy jóváhagyásra. Amikor a cikket jóváhagyják, megküldjük a releváns média kapcsolatok felé. Pár napon belül az Observer sajtófigyelése megküldi a megjelenési listát.

Csomagjaink:

A megrendelőink igénye alapján állitjuk össze csomagjaink, amiből akár médiamegjelenés szám alapján, akár időtáv alapján tud választani az érdeklődő. Legkisebb csomagunkban minimum 10 különböző, releváns médiában való megjelenést garantálunk, amiből 1 országos sajtó. Közép csomagunk minimum 25 különböző helyen ad médiamegjelenést, amiből 2 országos sajtó. Legnagyobb csomagunk pedig egy éves keretszerződésen belül négy, stratégiailag előre kiválasztott időpontban, adott témáknak adunk megjelenési konstrukciót.

Minden csomagunk tartalmazza:

  • PR cikkek megírását és publikálását
  • Obszerveres médiafigyelést
  • Médiamegjelenések kiértékelését

Ajánlatkérés 

Ha még többet akarsz megtudni PR és Sajtómarketing szolgáltatásunkról, akkor kattints a bővebb információkért. 

Megértettem
Az oldal sütiket használ, a további használattal engedélyezed a sütiketBővebb info